diumenge, 20 de desembre del 2009

Exposició territori: BORREDÀ

La ultima posada en públic va ser l'exposició oral del tema: territori, aquesta va ser amb parelles. Podies escollir qualsevol tema relacionat amb el territori. En el nostre cas varem escollir un poble anomenat Borredà que està situat en la comarca del berguedà i tocant a la comarca del ripollès.

Varem escollir-lo per què el poc que coneixíem d'ell ens resultava interessant. Un cop elegit el tema, vam haver de recercar informació de diverses fonts per tal de aprofundir sobre aquest. Aquesta tasca d'investigació va ser interessant, ja que varem descobrir moltes coses que ens varen captivar encara més de aquest petit poble.

La posada en escena va ser amb el suport de un power point. Aquest el varem combinar amb hipervincles, moviments sense haver de fer clic...

En la exposició vaig comentar que al voltant de el moli vell del poble hi havia un llegenda que s'explicava feia molt de temps als nens petits. Aquesta llegenda relacionava el poble amb les afores, els gorgs. No la vaig poder explicar ja que no hi havia temps, però tot i així considero que les llegendes de cada territori són interessants de saber, ja que et dona més informació sobre els vilatans d'aquests. Les seves pors, passions, angunies, etc.

Tot i que considero molt important les llegendes, no la escriure en aquest bloc, ja que perdria tota la seva màgia. Les llegendes han de ser recitades.

Per acabar, la exposició la varem finalitzar dintre del termini establert (set minuts).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada