diumenge, 20 de desembre del 2009

La tele educa

Avui en dia molts nens de totes les edats veuen la televisió com una eina més per el aprenentatge. Aprenen a partir dels anomenats "programes basura" o també dels documentals, entrevistes a especialistes, programes específics per als infants, etc. Tot i així hi ha una cosa que no poden controlar, quan es tracte de la televisió, els anuncis. Aquests també eduquen! Els anuncis, normalment són absurds (ex: detergents (Vip expres)), abstractes, sensuals (ex: colònies) i violents (ex: jocs psp). Però tot i així sempre hi han alguns anuncis que es surten d'aquests tòpics.

Un d'ells és l'anunci que poso a continuació. És un anunci d'un detergent d'Argentina. He elegit aquest per que fa referencia també al món educatiu. La creativitat del nen, les ganes de experimentar, la vivacitat...

Considero que haurien de haver més anuncis com aquest. Però ara em preguntareu, que aprenen els nens amb aquest anunci? El que aprenen és que embrutar-se no es dolent. Tot i així cal reconèixer que aquest anunci educa més als pares que als nens.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada