divendres, 4 de desembre del 2009

Google notebook

Google notebook és una eina per arxivar diferents adreces electròniques que siguin del teu interes. Normalment recorrem a arxivar-les en el apartat de "faboritos", però quin inconvenient té aquesta aplicació? Doncs que només la pots utilitzar si estas en el teu ordinador. En canvi, google notebook, t'ofereix guardar les diferents adreces i a més les pots veure a qualsevol ordinador, ja que aquestes adreces estan arxivades en internet i no en el ordinador personal.

També cal destacar que aquesta eina de notebook pots compartir-la amb altre gent, per tal de fer una llista comú de adreces que són d'interès per aquell col·lectiu de persones. I etiquetant cada entrada per així fer-ho més visual alhora de buscar algo en concret.

Però no només has de tenir una llista, sinó que en pots tenir diverses, de les quals algunes poden ser compartides i d'altres no.

Jo, he fet una llista sobre el tema del lleure. He adjuntat diferents adreces en les quals pots trobar: cases de colònies, terrenys d'acampada, formació del àmbit del lleure, etc.

Aquest és el link:
http://www.google.com/notebook/html?nbid=BDQKNSgoQzeudzc0k

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada